Stresshantering

Stresshantering 

Vi behöver bygga upp kroppen genom avslappning så att den blir mer motståndskraftig mot all den negativa påverkan som vi får i dagens samhälle. Det är ett högt tempo och vi är utsatta för allehanda ljud. Vi stressas av all information som vi dagligen får. Att vara arbetslös och känna att man står utanför kan vara mycket stressande. I allmänhet förknippar vi stress med att tempot är för högt men raka motsatsen kan vara lika stressande. En avslappnande hypnos anpassad just för dina behov kan vara mycket välgörande.  Vi gör en inspelning som du får med dig hem och kan lyssna på när du behöver gå ner i varv, bli skönt avslappnad och fylla på med energi.

Stress kan vara orsaken till olika sjukdomar som vi kan få för att vi inte har kroppslig eller mental motståndskraft. Om du vaknar lika trött som du var när du gick och la dig kan det vara ett tecken på att det är dags att göra något åt saken. Om du inte gör något åt spänningarna i kroppen så kommer det att påverka både din kropp och ditt psyke negativt.

För att ta bort smärta producerar kroppen endorfiner som har samma effekt som morfin. Hypnos aktiverar kroppens egen självläkande funktion. Kroppens egen kraft.

Stresshantering med hypnos är friskvård!